About Ine’s blog

Assalamu alaikum….Ine Dwiyanti is a person who interested in Islamic research, economics, and accounting. Lets share via this blog.

12 thoughts on “About Ine’s blog

  1. Hi, Ine, how are you? now I’m a PhD student in finance at Graduate School of Management, UPM Malaysia and now I’m doing my thesis in comparing Islamic and conventional banks in OIC countries

    • Assalamu alaikum,
      Hi Pak Chandra, thanks for your comment posted on this blog. Success for your thesis, hopefully it could be useful for developing Islamic Finance specially for Islamic banking in OIC countries.

    • Puput (asri putri)…ine mah belum bisa menulis kayak puput..di blognya puput like personal diary tapi renyah dibaca.

  2. Banyak hal yang tidak saya mengerti…pajak, zakat, wuih…semakin merasa diri ini..bodoh dan harus banyak belajar.

  3. Waaa Ine, kalo liat dari Stat Hitsnya daah banyak banget… juga Recent Post nya… bener2 Ine banget yang pemikir… Hebat Ne… beberapa daaah baca.

  4. mbak ine makasi yaa share tulisan akuntansi zakatnya…
    jadi kepengen bikin skripsi akuntansi zakat juga…
    dan pengen bikin blog dengan tema kek gini….
    ntar mbak ine tanggungjawab ngajarin kalo saia bingung yaaaaa…. :nodong:
    hihhhhihi….

    salam kenal o/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s